Profiel

R. Vos Transporten bv

Met een rijke historie van maar liefst 50 jaar kennis en ervaring, opgedaan in alle facetten van internationaal transport, is R. Vos Transporten bv vandaag de dag, uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. De specialisatie bulktransport van mengvoeders en grondstoffen is daarbij goed voor maar liefst 75% van de omzet. Het overige aandeel wordt ingevuld door traditioneel transport en (winkel)distributietransport. Een team van 50 medewerk(st)ers en een vloot van maar liefst 35 wagens, staan garant voor kwalitatief hoogstaand transport, waarbij zorgvuldigheid naar klant en te transporteren goederen centraal staan!

Kennis, ervaring en kwaliteit

R. Vos Transporten bv heeft inmiddels alweer meer dan 50 jaar kennis en ervaring opgedaan in diverse disciplines van transport. Kennis en ervaring, die deels is verankerd in ons team van vakbekwame medewerkers, die weten waar ze het over hebben en als geen ander en in een hecht teamverband zorgen voor een zorgvuldige behandeling van klant en te transporteren goederen. Bovendien zijn we sinds 1997 een ISO- en GMP-gecertificeerd bedrijf, waarmee de kwaliteit van de organisatie van ons bedrijf als geheel mag worden onderstreept.

Service en flexibiliteit

Ook service staat hoog in het vaandel bij ons bedrijf en is daarmee een van de punten waarmee wij ons kunnen onderscheiden van andere aanbieders. Deze klantgerichtheid is, mede dankzij het familiale karakter van ons bedrijf, een belangrijke meerwaarde voor onze klanten! Korte lijnen, een optimale planning en communicatie – vanzelfsprekend is ons wagenpark uitgerust met de nieuwste boordcomputers en communicatiesystemen - en tegelijkertijd een flexibele instelling,waarin de wensen van de opdrachtgever centaal staan ….al met al zaken waar we groot belang aan hechten, teneinde onze klanten te ontzorgen.